Aanbieding!

Forskolin L – 3 maanden

89,85 44,85

  • ✔180 vegetarische capsules met 250mg 20% sterke forskolin
  • ✔Geprezen door Dr. Oz
  • ✔Helpt een verzadigd gevoel te geven en energielevels te verhogen
  • ✔Ondersteunt het vet metabolisme en helpt het om een streefgewicht te bereiken en te houden
  • ✔Verzending is gratis.

Op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Mailbox Vitamins levert hoog kwaliteit 20% puur extract van de wortel van de Coleus forskohlii plant. Het middel wordt geprezen door dr. Oz. Het is wetenschappelijk onderzocht en toont geen klinisch relevante bijwerkingen. De forskolin capsules worden geproduceerd volgens GMP en ISO 9001:2008 normen en zijn 100% vegetarisch, gluten en allergeen vrij. Neem een of twee maal per dag een capsule, 30 minuten voor de maaltijd met voldoende water. Overschrijf de maximum dosering niet. Eén verpakking bevat 60 capsules wat voldoende is voor een maand. De Forskolin van Mailbox Vitamins is geen medicijn en geen vervanging voor een gevarieerd dieet.

Forskolin is een natuurlijke stof afkomstig uit het extract van de wortel van de Coleus forskohlii plant. Deze bijzondere plant behoort tot de mint familie en groeit in subtropische gebieden van India, Myanmar en Thailand. In de traditionele Indiase Ayurvedische geneeskunde is het plantenextract al meer dan duizend jaar bekend. Het helpt een verzadigd gevoel te geven en energielevels te verhogen. Ook ondersteunt Forskolin het vet metabolisme en helpt het om een streefgewicht te bereiken en te houden.

Ingrediënten:
Coleus forskohlii extract, HPMC (capsule), vulmiddelen: maltodextrine (tapioca), calciumstearaat. Bevat per capsule 250 mg Coleus forskohlii extract met 20% Forskolin.

Gebruik / aanbevolen dagdosis:
Neem 1-2 capsules per dag voor de maaltijd met voldoende water. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Bewaar dit product afgesloten, droog en koel; buiten bereik van jonge kinderen.

Belangrijke informatie:
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gezonde levensstijl is belangrijk – evenals een gevarieerde voeding. Niet geschikt onder 18 jaar of tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bij een ziekte en bij het gebruik van medicijnen op recept raadpleeg eerst uw arts/specialist voordat u dit product gaat innemen. Niet gebruiken samen met bloedverdunners – anticoagulantia of bij lage bloeddruk.

*Resultaten kunnen per persoon verschillend zijn

Extra informatie

Quantity

3

Meer producten