Mailbox Vitamins is een webshop die gespecialiseerd is in natuurlijke voedingssupplementen, met name uit de ayurvedische voeding of geneeskunde. Deze voedingssupplementen hebben als doel om natuurlijk af te vallen, buikvet te verliezen en de gezondheid te verbeteren. De productselectie vindt plaats op basis van wetenschappelijk onderzoek. Vetverbranders en afslankpillen zijn veelbesproken producten om af te slanken. Wij geloven er in dat aanbod gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek de eerlijkste manier is om de consument te helpen bij afvallen.

Kwaliteitszorg staat bij Mailbox Vitamins hoog in het vaandel. We hanteren een erg strikte HACCP procedure om te garanderen dat de consument een goed product ontvangt. Deze procedures omvatten zowel de kwaliteitscontrole van de producten, als klachtenbehandeling en uitgebreide auditing van de leveranciers.

De afslanktabletten van Mailbox Vitamins zijn veganistisch. De vulmiddelen, werkzame stoffen en capsules die gebruikt worden zijn allen niet van dierlijke afkomst. Daarbij wordt gegarandeerd dat alle producten van niet-genetisch gemodificeerde afkomst zijn. Snel afvallen wordt bereikt door grondstoffen te selecteren die een hoge concentratie werkzame stof hebben.

Om goedkoop en natuurlijk af te vallen bent u bij Mailbox Vitamins ook aan het juiste adres. Hier krijgt u een eerlijke prijs en de beste afslankmiddelen ooit.